Companie

Protehnicus, companie fondata in anul 2002, si-a propus in momentul infiintarii sa asigure solutii tehnice complete atat in domeniul industrial cat si in cel rezidential, sa se dedice cresterii calitatii vietii clientilor sai si sa devina un partener de incredere pentru acestia. Stiind ca acest lucru nu se spune ci se arata, fondatorii companiei au decis sa ofere servicii si solutii profesionale la cele mai inalte standarde si produse de calitate.

Raportandu-ne permanent la necesitatile si exigentele clientilor nostri, astazi putem spune ca suntem mandri de rezultatele pe care le avem si de relatiile bazate pe incredere si comunicare pe care le avem atat cu clientii cat si cu furnizorii nostri.

Cifra de afacere in continua crestere este consecinta cresterii volumului de lucrari executate si a complexitatii lor si acest lucru ne arata ca suntem preferati de clienti.

 

Moto-ul nostru este: “Siguranta dumneavoastra este meseria noastra, iar noi ne iubim meseriaā€¯.

 

Misiune

Pe baza experientei acumulate, misiunea noastra are ca obiectiv dedicarea pentru cresterea calitatii vietii clientilor nostri si ridicarea companiei in topul companiilor de referinta in domeniu.

Viziune

Prin mentinerea unui standard de calitate ridicat a serviciilor companiei noastre si a valorilor pe care ne bazam stim ca vom ajunge sa fim una din cele mai preferate companii de pe piata.

Valori

Valorile pe care ne bazam sunt increderea, comunicarea si lucrul bine facut, iar cresterea cererii clientilor nostri demonstreaza viabilitatea acestor valori.